Thuis Over ons

Geschiedenis

Bedrijfprofiel

Canbest opto-Elektrowetenschap & Technologieco., Ltd in 2008 werd gevestigd, hoofdkwartier gebaseerd in Zhengzhou, China, is de high-tech en vermelde bedrijf, belast met LEIDENE vertoningsproducten vervaardigend, verkoop en naverkoopdienst, in binnen- en buitenland specifiek in leveringshoogte - kwaliteit, rendabele binnen en openlucht LEIDENE vertoningsproducten en verstrek geïntegreerde oplossingen aan ons agentschap en eind - gebruikers.

 

CANBEST heeft het certificaat van het de kwaliteitsbeheersysteem van ISO 9001 en ISO14001-certificaat, producten allen met CCC, van Ce, FCC, van ROSH, enz.-certificaat voor wereldmarkt verkregen. CANBEST heeft de basis van de meer dan 5000 vierkante die metersproductie, met professioneel onderzoek en ontwikkelingsteam, productiemateriaal wordt uitgerust, goed - opgeleide arbeiders, testend team, na de verkoopdienst team, en professioneel verkoopteam, de kwaliteit van het betrouwbare en duurzame product te verzekeren.

 

CANBEST productregel met inbegrip van de Binnen volledige kleuren LEIDENE schermen, de openlucht vaste volledige kleuren LEIDENE schermen, Huur het LEIDENE Scherm, HD-LEIDENE Vertoning, kleine LEIDENE van de pixelhoogte vertoning, Digitale LEIDEN Aanplakbord, LEIDENE straatbanner, LEIDEN reclameteken, verkeers LEIDENE vertoning, multi-gebruiks LEIDENE vertoning, en relevante LEIDENE vertoningscomponenten, modules, controlesystemen, en relevante apparaten voor LEIDENE vertoning.

 

Vandaag, kunnen Canbest aan het leveren van de ongeveer 500 schermen van verschillende grootte en toepassingen aan onze cliënten, en al deze projecten glanzen over de hele wereld en leveren prachtige video's. Deze schermen zijn geïnstalleerd of wordt gebruikt in meer dan 90 landen of door onze verdelers of door sommige lokale merkeigenaars die zaken met ons hebben gedaan sinds Canbest werd opgericht.

 

Wij houden ontwikkelen diverse producten en oplossingen, wat waarvan in de wereldmarkt uniek zijn. Naast de regelmatige geleide schermen zoals de vaste installatie en huurschermen,

wij zullen „Eerlijk aanhangen, Verantwoordelijk, Specifiek, Actie“ als onze kernwaarden, om hoogte wereldwijd te verstrekken - kwaliteitsproducten en de diensten.

 

ons bedrijf
  • Geschiedenis
  • Dienst
  • Ons Team

 

Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Verdeler/groothandel

Exporteur

Handelsmaatschappij

Verkoper

Merken : CANBEST

Aantal werknemers : 50~100

Jaarlijkse omzet : 10000000-15000000

Opgericht Jaar : 2008

Export pct : 50% - 60%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

Van goede kwaliteit LEIDENE Affichevertoning voor verkoop Van goede kwaliteit LEIDENE Affichevertoning voor verkoop Van goede kwaliteit LEIDENE Affichevertoning voor verkoop Van goede kwaliteit LEIDENE Affichevertoning voor verkoop
客服系统