Thuis

CANBEST OPTO-ELECTRICAL SCIENCE &TECHNOLOGY CO.,LTD. Fabrieksreis

Certificaat
Van goede kwaliteit LEIDENE Affichevertoning voor verkoop
Van goede kwaliteit LEIDENE Affichevertoning voor verkoop
Klantenoverzichten
De producten van Nice. Wij zijn werkelijk gelukkig om partners als u te hebben.

—— Gilbert

Hallo is Sofia, alles o.k.! Goede baan gemaakte Canbest!

—— mat

Ik installeerde enkel de vertoning op de muur, duidelijk beeld voorbij mijn verbeelding. Groot!

—— David

Ik ben online Chatten Nu
 • lopende band

  workshopCANBEST productregel met inbegrip van de Binnen volledige kleuren LEIDENE schermen, de openlucht vaste volledige kleuren LEIDENE schermen, Huur het LEIDENE Scherm, HD-LEIDENE Vertoning, kleine LEIDENE van de pixelhoogte vertoning, Digitale LEIDEN Aanplakbord, LEIDENE straatbanner, LEIDEN reclameteken, verkeers LEIDENE vertoning, multi-gebruiks LEIDENE vertoning, en relevante LEIDENE vertoningscomponenten, modules, controlesystemen, en relevante apparaten voor LEIDENE vertoning.

   

 • OEM / ODM

  workshop

  Vandaag, kunnen Canbest aan het leveren van de ongeveer 500 schermen van verschillende grootte en toepassingen aan onze cliënten, en al deze projecten glanzen over de hele wereld en leveren prachtige video's. Deze schermen zijn geïnstalleerd of wordt gebruikt in meer dan 90 landen of door onze verdelers of door sommige lokale merkeigenaars die zaken met ons hebben gedaan sinds Canbest werd opgericht.

   

  Wij houden ontwikkelen diverse producten en oplossingen, wat waarvan in de wereldmarkt uniek zijn. Naast de regelmatige geleide schermen zoals de vaste installatie en huurschermen,

  wij zullen „Eerlijk aanhangen, Verantwoordelijk, Specifiek, Actie“ als onze kernwaarden, om hoogte wereldwijd te verstrekken - kwaliteitsproducten en de diensten.

 • R & D

  team

  CANBEST heeft het certificaat van het de kwaliteitsbeheersysteem van ISO 9001 en ISO14001-certificaat, producten allen met CCC, van Ce, FCC, van ROSH, enz.-certificaat voor wereldmarkt verkregen. CANBEST heeft de basis van de meer dan 5000 vierkante die metersproductie, met professioneel onderzoek en ontwikkelingsteam, productiemateriaal wordt uitgerust, goed - opgeleide arbeiders, testend team, na de verkoopdienst team, en professioneel verkoopteam, de kwaliteit van het betrouwbare en duurzame product te verzekeren.

   

  Wij zijn oprecht open aan het bedrijfhuis en waaraan boord van om zich bedoeld zijn in de LEIDENE industrie te ontwikkelen, die voor het kleurrijke leven en de groene wereld van mensen samenwerken te vechten.

Contactgegevens
CANBEST OPTO-ELECTRICAL SCIENCE &TECHNOLOGY CO.,LTD.

Contactpersoon: Mr. Canbest LED

Tel.: 86-755-21038703

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

客服系统